Om os

Bag brandet Bob&Leth står Jeppe Bob Bertelsen og Frederik Leth.

Bob&Leth har bygget professionelt siden 2015. Siden da har Bob&Leth stået for flere store projekter der har være skældsættende for mtb i Danmark. Mest bemærkelsesværdigt har måske været arbejdet på Danmarks Tag, hvor fokus er på naturlige spor og nedkørsler inspireret af udlandet. 
Ud over dette kan der nævnes flere hele spor som blandet andet Tebbestrup sporet eller det veludnyttede Troldhøj spor i Storvorde, som har haft en kæmpe betydning for lokalområdet. Dertil også Danmarks eneste dual slalom bane i Haderslev.

Duo’en startede i en ung alder med at bygge spor og dirtjumps. Med en kæmpe gejst for mtb og med adskillige måneder brugt i udlandet på løb og på at finde nye spor, kunne duo’en derfor bringe ny ekspertise med tilbage til Danmark og derved hjælpe med at forme en byggestil inspireret af det store udland. Denne stil er blevet tilpasset de få højdemeter i Danmark og har været med til at give duo’ens spor et ret unikt udtryk i form af blandt andet flow og features. 
Begge er også kyndige mtb ryttere og konkurrerer begge blandt verdenseliten til Enduro World Series, en af de mest progessive løbsserier indenfor mountainbike diciplinen enduro.

Hvis vi skal hjælpe jer med jeres nye mtb spor, teknikbane eller pumptrack, så tag endelig kontakt

Jeppe Bob Bertelsen

Jeppe er sporbygger og projektleder. Ud over er han  også  en yderst kompetent mountainbiker der både har kørt Downhill World Cups og Enduro World Series.
For at toppe det hele af så er han også skaberen af den danske Mountainbike Trail Cups om har over 200 deltagere pr afdeling og samler trailryttere fra hele Danmark.

Frederik Leth

Frederik er ofte at finde i gravemaskinen og er også projektleder. Ud over det kører han Enduro World Series og kører jævnligt iblandt verdenens 100 bedste. Derudover er han medie manageren i dette foretagende, i og med at han også kører sin mountainbike youtube kanal og hygger sig med at skyde billeder, skyde video og lave hjemmesider i fritiden

Kontakt

Kontakt os

Info@bobogleth.dk